Vigatana i nascuda l’any 1983. Sóc politòloga per la UPF (premi extraordinari final de carrera) i historiadora per la UB. He complementat la meva formació acadèmica amb estudis de gestió pública i lideratge i també en l’àmbit internacional.

Ja de ben jove he tingut dues grans passions; l’esport i la política. En el meu temps lliure m’agrada gaudir del futbol, l’esquí, el tenis i el running, i sempre estic apunt per practicar qualsevol activitat física.

Ja de ben jove he tingut dues grans passions; l’esport i la política

La meva altra passió és la política i he tingut la sort de poder-m’hi dedicar i formar-me. La meva trajectòria política va començar als 23 anys, quan em vaig afiliar a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de la qual en vaig ser presidenta (2012-2015) i a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de la qual vaig ser-ne portaveu. Vaig ser coordinadora general del PDECAT (2016-2018). Actualment sóc senadora i prèviament he estat diputada al Parlament de Catalunya.

 

Sempre he cregut que val la pena conèixer món. Entre 2015 i 2018 he estat vicepresidenta del Partit Liberal Demòcrata Europeu (ALDE), i membre del Congrés de Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa (CPLRE).

Actualment segueixo treballant per Catalunya com a senadora a les Corts

Després de ser diputada al Parlament, l’any 2017 vaig començar la meva etapa com a senadora designada pel Parlament de Catalunya. Aquell mateix any des del PDECAT vam facilitar la moció de censura que va possibilitar la sortida del PP del govern espanyol. Uns mesos més tard vaig decidir posar punt i final a la meva feina com a coordinadora general del PDECAT. Actualment segueixo treballant per Catalunya com a senadora a les Corts.

També exerceixo la docència universitària a la facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i a la facultat de Comunicació i Relacions Internacionals
Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.