Sóc la Marta, de Vic i vaig néixer l’any 1983. Em considero una dona valenta, responsable i respectuosa amb tothom i amb totes les idees. Sóc de les que pensen que parlant la gent s’entén. I, ara, vivim un temps en què cal parlar molt, i amb moltes persones.

Els meus principis, heretats i que formen part de la meva essència són: la llibertat de fer camí, de ser un mateix, de prendre decisions, de viure. La tendresa, tractar bé la gent: “el que no vulguis per a tu, no ho vulguis per ningú”. L’equip, els projectes surten bé si són el resultat de la feina de molts. La tradició i la modernitat, el punt mig de les coses. L’energia, per assolir els reptes reals. El coratge, lluitar, el got mig ple, seguir i seguir! L’honestedat, amb tu mateix i amb els altres. La senzillesa i ajudar a les persones.

M’estimo aquest país, Catalunya.

M’estimo aquest país, Catalunya. Un país impregnat de valors, orgullós de la seva història i amb les seves singularitats que el fan únic. I el vull veure preparat pel futur, ja que aquesta és la millor manera de correspondre a la dignitat de tanta gent que ha dedicat tants esforços perquè aquest país avanci, funcioni i preservi les seves institucions. Cal mirar endavant, prendre decisions que permetin a la ciutadania fer realitat els seus projectes de vida.

Cal mirar endavant i tornar a prendre decisions

Per a quina Catalunya treballo?

La Catalunya per a la qual treballo es basa en tres grans eixos:

  • Les persones, impulsant un Estat del Benestar capdavanter, a l’avantguarda dels últims recursos i solucions, i que no deixi a ningú enrere tant en l’àmbit laboral, com educatiu o sanitari. Persones que tinguin garantida la igualtat entre gèneres i la integració entre generacions, cultures i persones amb capacitats especials.
  • Una Catalunya plena en el sí de la Unió Europea. Un país que ha d’estar connectat amb el món amb infraestructures de primera, que doni suport a la indústria i a les PIMEs i que aposti per les noves tecnologies i l’emprenedoria com a motor de creixement econòmic.
  • La preservació del nostre territori i l’impuls a l’economia verda, que generarà noves oportunitats de negoci que ens faran créixer de manera sostenible.

Aquesta és la Catalunya per a la qual treballo, tant des del meu càrrec actual com a senadora, com des dels diferents responsabilitat que he exercit.

Per una Catalunya millor.

Per un futur atractiu, necessari, esperançador i lluminós.